Info

Dato: 30. marts 2019
Startsted: Strib Idrætsskole, Staurbyskovvej 6, Middelfart (Tæt på Strib Strandvej)
Starttidspunkt: Kl. 11.00

Tilmeld dig her.
Tilmeldingsfristen er til og med den 28. marts.

Praktisk Information

Nummerudlevering: Startnumre, chip udleveres samlet. Udleveringen sker på Strib Idrætsefterskole -den 30. marts – på løbsdagen- ml. kl. 8.00 – 10.30. Husk at kende dit startnummer. Dit startnummeret udsendes på sms og e-mail I ugen op til løbet. Men du kan selvfølgelig også finde det på deltagerlisten. Deltagerlisten kan ses på www.sportstiming.dk.

Omklædning og bad: Der er omklædning i hallen på Strib Idrætsefterskole. Der er mulighed for bad dog i begrænset omfang. Følg skiltene til hallen.

Taskeopbevaring: Der er ikke mulighed for speciel taskeopbevaring, men værdigenstande kan afleveres ved nummerudlevering.

Væske: Der vil være et væskedepot ude på ruten ved ca. 5,5 km, -samt et i målområdet

Toiletter: Der vil være opsat toiletter i start/målområdet.

Klik for at se kortet over startområdet i fuld størrelse.

Klik for at se kortet over startområdet i fuld størrelse.

Rejsende til Middelfart:

OBS!: Kør hjemmefra i GOD TID.

Med tog: Ankomst til Middelfart station: Der er ca. 3 km fra stationen til start/målområdet. Det er muligt at tage bybus fra Middelfart station og til start/målområdet. Tjek på www.fynbus.dk.

Med bil: Tag afkørsel 58 lige ved Den nye Lillebæltsbro. Drej ind mod Middelfart. I første rundkørsel drej til højre ned ad Skovsvinget. Du ankommer så lige ved parkering og start/mål.

Parkering: Der er parkering under broen på plænen. Indkørsel lige ud for Skovsvinget. Fra p-pladsen til start/mål er der ca. 200m.

Tidtagning & Resultater:

Tidtagning foregår med chip, sportstiming.dk står for tidtagningen. Resultaterne fra løbet vil være online tilgængelige fra sportstimings hjemmeside. Chip`en er engangschip. Der vil være en bruttotid = fra startskuddet – til du løber i mål -og en nettotid = fra du passerer startstregen – til du løber i mål. Vinderen af løbet kåres efter bruttotid –første løber i mål.

Træning

Vælg ét af nedenstående træningsprogrammer og kom i perfekt form til Mizuno Strandvejsløbet 2019. Til hver program er der en definition, hvor der er en beskrivelse af hvem programmet henvender sig til. Du skal derfor vælge det træningsprogram som passer til din nuværende form.

Download træningsprogrammerne her:
strandvejsloebet-traeningsprogram-nr-1
strandvejsloebet-traeningsprogram-nr-2
strandvejsloebet-traeningsprogram-nr-3
strandvejsloebet-traeningsprogram-nr-4

Regler

Mizuno Strandvejsløbet er organiseret af klubben “Lillebælt I Løb” efter IAAF´s regler. Deltagere skal bære det officielle startnummer for Mizuno Strandvejsløbet. Det er ikke tilladt at have cyklende ledsagelse på ruten; dette kan medføre diskvalifikation. Der skal løbes efter færdselsreglerne, og eventuelle anvisninger fra officials skal overholdes. Tilmelding kan ske online (se andet sted på sitet). Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage, er der ikke krav på tilbagebetaling – ej heller i tilfælde af aflysning pga. force majeure. Startnummeret skal bæres synligt på brystet og må ikke ændres, så som at sponsornavnene bliver ukendelige, f.eks. foldet, bøjet eller klippet.

Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Ligeledes, bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at man deltager på eget ansvar.

Program: Lørdag den 30. marts

08:00 Nummerudleveringen åbner

11:00 Starten går for Mizuno Strandvejsløbet

12:00 Præmieoverrækkelse H+D Mizuno Strandvejsløbet

12:30 Sidste mand i mål til Mizuno Strandvejsløbet

12:45 Tak for i år og på gensyn!