Efterskole DM

Velkommen til DM for Efterskoler på 5 eller 10 km landevejsløb.

Strib Idrætsefterskole og Lillebælt Halvmarathon glæder sig meget til for 5. gang, at byde jer alle velkommen til DM for Efterskoler.
Løbet er for alle efterskoler og vil blive afviklet, så der virkelig er noget for alle.
Lige fra oplevelsen af at løbe 5 eller 10 km for første gang, til de elever der virkelig vil løbe stærkt – vi glæder os til at se jer.

Velkommen til!

Dato: Fredag den 27. marts 2020.

Startsted: Strib Idrætsefterskole, Staurbyskovvej 6, 5500 Middelfart.

Starttidspunkt: Kl. 11.00.

Praktisk Information:

Nummerudlevering:
Startnumre og chip er pakket og kan afhentes samlet i nummerudleveringen i start/målområdet. Der står navn på hvert startnummer, så det er nemt at se hvem der skal have hvad.

Omklædning og bad:
Der er omklædning i hallen på Strib Idrætsefterskole.
Der er mulighed for bad dog i begrænset omfang.

Taskeopbevaring:
I hallen lige ved start- og målområdet på Strib Idrætsefterskole.

Væske:
Der vil være et væskedepot ude på ruten ved 5,5 km, -samt i målområdet

Toiletter:
Der vil være opsat toiletter i start- og målområdet.

Klasser:

Der konkurreres I 4 katagorier:

a) Individuelt: Her bliver guld, sølv og bronzemedaljerne fundet. Hvem er den hurtigste danske efterskoleelev på 5 og 10 km for piger og drenge ?

b) Holdmesterskab: Man løber på tremandshold, piger og drenge for sig. Tiderne for de tre hurtigste deltagere fra en skole lægges sammen, og derved findes vinderen af holdmesterskabet for piger og drenge, både på 5 og 10 km.

c) Danmarks hurtigste efterskole: Her er det virkelig bredden, der tæller. Det er en 20-mands konkurrence. De 10 hurtigste fra en efterskole tæller i konkurrencen på både 5 og 10 km, dog max.5 drenge pr. distance tæller (d.v.s. et hold på en distance kan sagtens bestå af tre drenge og syv piger). Denne titel er uden tvivl den flotteste titel, en efterskole kan vinde, da den viser bredde, motivation og holdånd.

d) Danske mesterskaber for efterskolelærere: Vi skal selvfølgelig også finde de tre hurtigste efterskolelærere for mænd og kvinder på både 5 og 10 km. Denne konkurrence er nok den eneste, hvor I som lærere, forstandere, pedeller mm. kan få lov at deltage med og mod jeres elever.

Vi håber at I som efterskole vælger, at tage en hel dag ”ud af huset” – derfor kan forstander, køkkenpersonale og pedeller også deltage ved DM for Efterskoler. Løbet er for alle efterskoler som ønsker at være med.

Program:

10:00 Officiel velkomst til Mesterskaberne.
10:30 Opvarmning ved start og mål.
11:00 Start for Efterskole DM 2020.
12:30 Præmieoverrækkelse.
13:00 Tak for I år – og på gensyn!

Tilmelding:

Tilmelding sker via et tilmeldingsark som tilsendes skolen.
Har I ikke deltaget i Efterskole DM på 5 eller 10 km før, så skriv en mail til info@lillebaelthalvmarathon.dk – så sender vi jer et tilmeldingsark.

Tidtagning & Resultater:

Tidtagning foregår med chip, sportstiming.dk står for tidtagningen. Resultaterne fra løbet vil være online tilgængelige fra sportstimings hjemmeside. Chip`en er engangschip. Der vil være en bruttotid = fra startskuddet – til du løber i mål -og en nettotid = fra du passerer startstregen – til du løber i mål. Vinderen af løbet kåres efter bruttotid –første løber i mål.

Regler:

Strandvejsløbet er organiseret af klubben “Lillebælt I Løb” efter IAAF´s regler.
Deltagere skal bære det officielle startnummer for Strandvejsløbet.
Det er ikke tilladt at have cyklende ledsagelse på ruten; dette kan medføre diskvalifikation.
Der skal løbes efter færdselsreglerne, og eventuelle anvisninger fra officials skal overholdes. Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage, er der ikke krav på tilbagebetaling – ej heller i tilfælde af aflysning pga. force majeure.
Startnummeret skal bæres synligt på brystet og må ikke ændres, så som at sponsornavnene bliver ukendelige, f.eks. foldet, bøjet eller klippet.

Ved tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar.
Ligeledes, bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes.
Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at man deltager på eget ansvar.